Doel van Project SamenSterk

De #SamenSterk vlag, van iedereen, voor iedereen.

Project SamenSterk draagt bij om tijdens deze wereldwijde corona epidemie de meest kwetsbare mensen toegang tot de benodigde zorg te blijven verlenen.

Hang de #SamenSterk vlag uit als steun voor de mensen die getroffen zijn door het corona virus, vechtend voor hun leven op de Intensive Care.

Hang de #SamenSterk vlag uit voor de zorgverleners die hen daarin dag en nacht hulp verlenen.

Hang de #SamenSterk vlag uit voor de mensen wiens leven een stuk anders loopt dan normaal, met een bedrijf dat in zwaar weer zit of die met eenzaamheid om moeten gaan.

De #SamenSterk vlag hangend aan onze gevel en die van de buurman herinnert ons eraan dat we aan hen denken en dat ze niet alleen staan.

Wij zijn #SamenSterk.

 

100% van de winst gaat naar Artsen Zonder Grenzen

Waarom Artsen Zonder Grenzen?

Artsen Zonder Grenzen focust op het geven van medische noodhulp in crisis gebieden die het zwaarste getroffen zijn door het corona virus, tegelijkertijd staan ze klaar om in te grijpen in ons eigen Nederland wanneer dit nodig is.

Wij geloven dat we alleen deze crisis te boven kunnen komen door met z'n allen samen te werken. Zolang de verspreiding van het virus niet overal kan worden ingetoomd zullen we met de gehele wereld het verlies hiervan ondervinden.

Bestel hier uw #SamenSterk vlag en draag bij